Go to Top

Mormor Hjørdis

Coclo_akupunktur_magnet_HjoerdisI efteråret 2008 får mit barnebarn voldsom bronkitis og forældrene får udleveret maske til brug for inhalation til barnet, hos lægen.

Deres søn var kun 8 måneder, og forældrene var forståeligt meget ulykkelige over deres søns tilstand.

Jeg kontakter Billy Huang, og han anbefaler, at forældrene sideløbende lægens behandling, behandlede drengen med magneter.

Billy Huang udleverede magneter samt viste, hvor magneterne skulle placeres på drengens krop.

Magneter blev lagt i et lille stykke stof og syet i barnets bodystocking de steder, hvor Billy Huang havde anvist.

Drengens tilstand forbedredes hurtigt, og masken kunne ophøre.

Efterfølgende behandlede forældrene deres søn ved at fortsætte med magneterne i drengens bodystocking som han fik på til at sove i om natten.

Forældrene fortsatte denne behandling indtil drengen var symptomfri.

Efterfølgende har der været enkelte situationer i f.m. forkølelse, at drengen har fået behandling, og da har forældrene valgt at give ham homøopatiske dråber som retter sig specielt til bronchiale problemer.

Drengen er nu 5½ år og er en sund og rask dreng som elsker at spille fodbold.

______________________________________________

Navn: Hjørdis Sygdom: kogleknude, skjoldbrudskirtlen

I januar 2004 fik jeg konstateret tre såkaldte kogleknuder i halsen.

Halsen var meget hævet, og jeg havde trykkende ubehag indad i halsen.

Den ene knude sad i selve skjoldbrudskirtlen og de to andre til venstre for kirtlen. Da jeg er meget allergisk for bl.a. narkose og morfinpræparater anbefalede den kvindelige læge på Endokrinologisk afdeling på Vejle Sygehus mig til straks, at forsøge akupunktur for at se, om man kunne undgå operation.

Jeg kontaktede Billy Huang og startede straks i et behandlingsforløb, hvor jeg blev behandlet 2 gange ugentligt på hans klinik i Kolding med akupunktur og kinesiske urter.

Tre måneder efter skulle jeg til kontrol på Endokrinologisk afdeling igen, og da var det overlægen som skulle undersøge mig. Han meddelte mig da jeg kom, at han ikke var enig i, at jeg ikke skulle opereres, så han var faktisk i gang med at skrive en indlæggelse til Odense Universitetshospital.

Jeg blev meget forskrækket, og spurgte om han ikke ville undersøge min hals og se, at der faktisk var sket et mindre mirakel.

Han kommenterede med, at der ikke var ret megen mirakel ved den situation han kunne se på sit skærmbillede af min scanning. Han undersøgte mig dog derpå og blev meget stille. Han undersøgte mig flere gange, og sagde så, at han aldrig havde set, at stå store kogleknuder pludselig forandrede sig og blev mindre.

Jeg fortalte ham om mine behandlinger hos den kinesiske læge i Kolding ved navn Billy Huang og at jeg var der to gange ugentligt.

Til dette svarede han, at det skulle jeg endelig fortsætte med, og han ville skrive i min journal, at den stod åben for mig, så jeg til enhver tid kunne henvende mig, såfremt der skete hævelser eller andet ubehag.

Han sluttede samtalen med mig ved igen at udtale sin store overraskelse, og udtalte, at de kinesiske læger kunne noget som var meget interessant.

Mine behandlinger hos Billy Huang foregik de første 2 år med 2 gange ugentligt. Derefter 1 gang ugentligt i 2 år, og derefter 1 gang hver fjortende dag i 4 år og derefter ændredes det til 1 gang månedligt i 4½ år og nu er jeg hos Billy Huang 1 gang hver 2nd måned. Jeg bliver ved med at konsultere Billy Huang hver 2nd måned, idet dette er en tryghed for mig og min familie.

Min hals er slank og fin, og der er ingen hævelser eller ubehag mere. Under forløbet er jeg blevet undersøgt af to andre kinesere som var på besøg hos Billy Huang i hans klinik. Den ene var en professor fra Kina som han havde haft under sine studer og den anden var en kvinde som var kinesisk læge i England.

Billy Huang er en meget ordentlig og omhyggelig læge og person, og jeg har aldrig været i tvivl om hans kompetencer. Jeg har kendt Billy Huang siden 1995. Min kontakt med ham har såvel været som samarbejdsparter og nu som patient, og jeg kan varmt anbefale Billy Huang til alle. Han er dybt seriøs og møder altid én med opmærksomhed og nærvær og stor faglig viden.