Go to Top

Peter

Jeg har i flere år døjet med venstre hofte, og smerterne har trukket ned i benene. I  juni 2014 blev jeg opereret for diskusprolaps og så regnede jeg med, at det var det, og at alt nu var godt. Men det var det ikke, for jeg havde stadig smerter i lænden og også ned i benene.
Så var jeg hos lægen og blev henvist til sygehuset og blev røntgenfotograferet både i Kolding og Vejle – og de mente i Kolding, at jeg skulle have en ny hofte. I Vejle sagde de, at hoften ikke fejlede noget – men de mente, at det var en betændt slimsæk der drillede.
Jeg blev henvist til Give og fik her en binyrebark indsprøjtning i slim sækken, men det hjalp kun kort. Efter en måned var jeg igen oppe at få en binyrebark indsprøjtning, men det hjalp kun 14 dage.
Så mødte jeg en som havde gået i Coclo klinikken hos Billy, og først tog min kone derned med slidte knæ, og det hjalp hende enormt og derfor valgte jeg at prøve en akupunktur behandling hos Billy. Det har hjulpet mig kolossalt. Jeg har fået 3 behandlinger og har ingen smerter mere og afslutter behandlingen idag d. 21/9-16.
Jeg er bare så glad for, at jeg fik kendskab til Billy, og at jeg valgte at få behandling hos ham – og jeg vil i hvert fald anbefale ham til andre.
Mvh Peter
Peter
, ,