Go to Top

Ulrik

En lille historie om et godt behandlingsforløb.

Til Livsstils messe på Valdemar Slot i pinsen 2013 møder jeg ved en af boderne akupunktør Billy Huang.

Ved Billy´s forspørgsel om, hvad jeg har af skavanker, fortæller jeg, at jeg har ekstremt ondt i begge mine storetæer og har meget svært ved at have fodtøj på og ikke kan dyrke sport uden at få mange smerter. Problemet har stået på i mange år, og jeg har hos lægen, fået konstateret gigt, som der ikke var noget at gøre ved – kun at tage smertestillende piller, hvilket jeg gjorde 3-4 gange dagligt i mange år.

Billy konstaterer, at man godt kan have ondt i en storetå, bl.a. på grund af gigt, men når det drejer sig om begge storetæer, ligger der oftest andet til baggrund.

Han trykker mig kort på maven og konstaterer med det samme, at jeg har en diskusprolaps, og at det er den og nervebetændelse, der er skyld i mine tå smerter. Det skal bemærkes, at jeg i et år har gået til behandling og genoptræning for netop en diskusprolaps (men ikke nævnt dette for Billy!).

Vi aftaler herefter besøg på Billy´s klinik. Jeg får sat nåle i maven i et kort øjeblik og ligger herefter og hviler ca. 20 min. Her kan jeg mærke en ikke kendt følelse i benene og smerterne i tæerne fortager sig, og er næsten helt væk her allerede efter 1. besøg.

Efter ca. 10 besøg er jeg stort set smertefri og tager ikke længere smertestillende medicin.

Jeg har ved yderligere besøg fået lindret mine kroniske gigtsmerter i nakke meget – gigten er konstateret ved scanning, og iflg. OUH vil kun smertestillende og behandling ved fysioterapeut lindre. Men behandling med akupunktur har hjulpet mig væsentlig bedre.

Med venlig hilsen

Ulrik

Ulrik
, , ,