Go to Top

Tina

Akupunktur gav mig et styrket immunforsvar og kræfterne til at klare kemobehandlingen

I februar 2006 fik jeg, dengang 44 år gammel, konstateret brystkræft. Knuden var 9 cm i diameter og der var spredning til lymfekirtlerne.

Jeg skulle derfor først starte med et kemoforløb for at mindske knudens størrelse. 4 måneder senere fulgte operationen, hvor hele højre bryst og 17 lymfekirtler blev fjernet. Derefter fulgte endnu et kemoforløb på 3 måneder og til slut en måned med 24 strålebehandlinger. I alt 10 måneders behandling.

Allerede en uge efter diagnosen startede jeg et sideløbende behandlingsforløb hos Billy Huang. Her kunne jeg få styrket mit immunforsvar og derigennem også styrke mit behandlingsforløb på sygehuset, undgå indlæggelser pga. tilstødende sygdomme, klare dagene med bivirkninger efter kemo og blive klar til næste behandling 3 uger efter.

Jeg fik akupunktur 1 gang om ugen under hele behandlingsforløbet, 10 måneder i alt. Derefter fulgte endnu 1 år med ugentlige akupunkturbehandlinger. Vi nedtrappede til hver 14.dag og senere igen til 1 gang om måneden det 4. år og det sidste og 5. år fik jeg akupunktur hver 2. måned. Altså i alt 5 år med akupunktur.

Jeg er ikke i tvivl om, at Billys akupunkturbehandling har styret mig sikkert gennem min kræftsygdom. Jeg kunne efter hver behandling tydeligt mærke et øget energiniveau. Derudover har akupunkturbehandlingerne sikret, at jeg kunne gennemføre mit behandlingsforløb, uden at der tilstødte andre komplikationer.

Sluttelig er jeg overbevist om, at styrkelsen af mit eget immunforsvar, har haft og fortsat har indflydelse på, hvor godt jeg har det i dag, rask på 7.år.

,