Go to Top

Magnetterapi

– en blid og overraskende effektiv behandling, du selv kan udføre

I Kina har magnetterapi været anvendt i flere tusinde år og er i dag dokumenteret af videnskabelig forskning. Det er en meget effektfuld terapi til smertebehandling, men ikke særlig kendt blandt danskere.

Alle levende organismer og celler påvirkes af magnetisme. Magnetterapi indvirker bl.a. på de røde blodlegemer, der indeholder jern. Det øger blodgennemstrømningen, hjælper kroppen til at slippe af med affaldsstoffer og aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter.

For flere tusind år siden gav kineserne magnetsten navne som
“Omsorgssten”, “Magnetherre” og “Førstesten”

Billy Huang har udviklet COCLO Magnetsystem specielt til behandling af smerter på en nem og fleksibel måde.

Magnetsystemet er så enkelt at bruge, at du selv kan udføre terapien. Magneterne anvendes som hovedregel der, hvor smerten/generne er, men ved nogle lidelser skal magneterne placeres et andet sted. Derfor får du altid en grundig instruktion, inden du selv anvender magneterne. Og hvis du senere bliver i tvivl, kan du til hver en tid kontakte Billy Huang og få en præcis vejledning i at behandle netop dit problem.

Magneterne er smukt designet, så du kan bruge dem som smykker samtidig med, at de arbejder for dig.

Hvad er specielt ved COCLO Magnetsystemet?
Magnetkæden kan formes, samles, adskilles og placeres præcis, så den passer til dit behov. Denne egenskab er helt afgørende for de gode resultater og gør COCLO Magnetsystem enestående.

Magneterne er fremstillet af NdFeB materiale, der er coatet, for at sikre holdbarhed og forebygge allergi og irritation af huden. Magneternes styrke ligger mellem 2000 og 3000 Gos, som er den perfekte styrke og frekvens til terapi på kroppen, og de bevarer styrken i årtier.

Der er forskel på magnetisme. Ved magnetterapi anvendes sikre magneter med magnetfelter, der på ingen måde kan sammenlignes med magnetfelter fra højspændingsmaster, jordstråler, mobiltelefon og lignende.

Coclo Klinik Magneter

Du kan låne og afprøve COCLO Magnetsystem
Du køber  magnetkæden – og så har du mulighed for at afprøve COCLOs Magnetsystem. Prøveperioden aftales individuelt (f.eks. 3 uger).

Skulle du mod forventning ikke ønske at beholde kæden, afleverer du den persoligt eller sender den retur i ubeskadiget og rengjort stand. Nærmere beskrivelse af rengøring er vedlagt.

Efter modtagelsen refunderes det  betalte beløb, men vi fratrækker -200 kr. til administration og rensning – (forsendelsesomkostninger refunderes ikke).

Pris for et COCLO Magnetsystem er mellem kr. 2.500,- og 3.600,- alt efter hvilket design du vælger