Go to Top

Gode links

På denne side vil vi gerne dele links til nogle sider som vi finder interessante.

Grønne Amalie er er en helsekostbutik med en lang historie i det centrale Kolding. Hanne Mette Kirkedal overtog butikken i august 2009.  Grønne Amalie var i begyndelsen primært en økologisk fødevarebutik blandt andet med grøntsager, frisk mælk og økologiske juleænder. En foregangsbutik i en tid, hvor økologi ikke var særlig udbredt. Men gennem de seneste år er økologien eksploderet, og efterhånden har de store supermarkeds-kæder integreret økologien i deres sortiment – heldigvis! Det betyder, at Grønne Amalie gennem flere år har været inde i en forvandling  – mere hudplejeprodukter, kosmetik  og helsekost – mindre mad. Den udvikling vil sikkert fortsætte i de kommende år med blandt andet flere arrangementer i butikken for den moderne kvinde.

Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin, er en sammenslutning af ca. 80 læger og tandlæger, samt enkelte andre akademikere med særlig tilknytning til sundhedsvidenskab. De har en fælles målsætning om sund-hedsfremme gennem styrkelse af medborgernes egenomsorg, samt metode-udvikling til opsporing og behandling af de grundlæggende årsager til sygdom ved brug af kropskendte stoffer, der ikke er fremmede for kroppen.

Radiodoktoren, sundhedskonsulenten, læge Carsten Vagn-Hansen og hans hustru, sygeplejerske Joan Vagn-Hansen’s hjemmeside, hvor du kan søge oplysninger om sundhed og sygdomme. Carsten har vi samarbejdet med i mange år – og deler et fællessyn omkring behandlingssystemet og alternativ tankegange omkring sygdomme.

Speciallæge Kim Boe, Kim Boe har en nytænkende/innovativ tilgang til behandlinger – Han hjælper og behandler mange som ellers er blevet “opgivet” af systemet. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Kim og hans meget engagerede personale.

DanInfo Messerne, DanInfo Messerne afholder årligt KROP-SIND-ÅND Helsemesse i henholdsvis København, Århus og Aalborg. COCLO deltager ofte på DanInfo’s messer.

Energien i centrum – Helsemesse – Afholder årligt Helsemesser i Horsens, Vejle og Gram

Bolig Mad Design Messe
Kom og se tidens trends og tendenser indenfor bolig- og livsstil på “Gør din bolig bedre” samt “Liv & Stil – Smagen af Danmark” – en inspirationsmesse for bolig- og livsstilsglade danskere. Bliv inspireret til forbedring og fornyelsen lige fra køkken til have, og teknik til interiør på “Gør din bolig bedre” messerne. Her får I en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker, få drøftet finansiering og økonomi med de helt rigtige rådgivere, samtidig med at I bliver inspireret, og får masser af gode ideer. ”Liv & Stil – Smagen af Danmark” er klart et besøg værd, når du skal forkæle andre og dig selv. Her præsenteres lækkert tøj, smykker og kosmetik sammen med sundhedspleje og velvære for både mænd og kvinder, samt lækre gastronomiske fristelser som udfordrer og kæler for sanserne. Vi ses på en messe nær dig!

Vitalunit, Jakob Kærgaard skriver selv: Jeg lever af at lave kurser og workshops, hvor jeg underviser i principper og teknikker fra Tantraen, Yogaen og Kampkunstens verden. Jeg vejleder mennesker i personlig og åndelig udvikling med udgangspunkt i en række temaer. Derudover holder jeg hyppigt foredrag indenfor disse emner.

Hjørdis Reher, En meget dygtig Krops- & Psykoterapeut som vi er så heldige at have i vores netværk.

NordØsten, Forlag med et filosofisk udgangspunkt – som bl.a. har udgivet Hugo Hørlych Karlsens fantastiske oversættelse af Daode Jing.

SVINTHs, Lille strategisk tænkende marketingbureau med indblik i bl.a. alternativ behandling. Har også udgivet en mindfulness bog for børn og familier.