Go to Top

Kroniske smerter

Kroniske smerter kan fjernes 
Hvis du har piskesmæld, diskosprolaps, frossen skulder, dårlig hofte.. kom endelig forbi Billys klinik for en gratis undersøgelse. Han kan lynhurtigt finde årsagspunktet til at løse dit problem.

Billy Huang har behandlet patienter med kroniske smerter i over 30 år. Hans erfaring er, at smerterne sjældent stammer fra musklerne, men derimod fra senerne. Pga. skader, forkert brug eller overbelastning kan dine sener blive for korte, fortykkede, de kan vokse sammen, danne kalk og bindevæv. Du kan føle det som udposninger eller knudeagtige buler.

Det sker fordi kroppens naturlige forsvar har tendens til at indkapsler problemer, så de ikke breder sig. Små nerver i området bliver irriterede og vil vedvarende fortælle din hjerne, at der er noget galt og det giver følelsen af smerte. Og fordi affaldsstoffer ikke kan transporteres væk og ilt/næring ikke kan tilføres, bliver smerterne kroniske.

Med specielt akupunktur og magnet terapi, har vi gode erfaringer med at få disse områder til at fungere igen. Og den erfaring har blandt andet gjort, at vi i mange tilfælde markant hurtigere kan fjerne både årsag og smerte – ofte indenfor få behandlinger.

 COCLO er blandt verdens førende i at fjerne kroniske smerter