Go to Top

Undervisning

Feeling Acupuncture – En unik videregående uddannelse

Coclo klinik har en markant forbedret teori i akupunktur behandling. Det er baseret på, at jeg måske er den første person i hele verden, der har korrekt forståelse af den vigtigste del af de hemmelige skriverier i ”Den gule kejser”. Coclo klinik har en række enestående teknikker til at finde frem til årsagspunktet og behandle, så man opnår en revolutionerende resultat. Jeg vil danne en coclo akupunktur kæde i hele verden, og jeg har nu truffet beslutning om, at jeg kun vil give min viden videre til samarbejdspartnere.

Lidt om mig

Jeg er uddannet læge fra Beijing Universitetet i traditionel kinesisk medicin i 1982, og arbejdede 8 år som læge på Tianjin Chest hospital på lungeafdelingen, og fra 1992 startede jeg coclo akupunktur klinikker i Danmark og har nu coclo klinikker i København, Odense, Kolding, Århus og Ålborg.

Jeg har udgivet en bog om moxa behandling i Kina – bogtitel ”Mashiwenjiufa” og den er blevet solgt i mere end 20.000 eksemplarer. Det vil sige, at det er den mest brugte moxa behandlings bog i Kina.

Jeg har desuden udviklet coclo magnet system, og det er den mest professionelle og gennemtænkte magnetsystem i verden – som er meget fleksibelt og i flot design.

Med venlig hilsen

Kinesisk læge

Billy Huang

Castenskjoldsvej 1

6000 Kolding

Mobil 2232 3456 Info@coclo-klinik.dk