Go to Top

Billy Huang

Grundlægger og indehaver af COCLO Klinikkerne_

Billy Huang har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur og magnetterapi. Han åbnede sin første klinik i Danmark i 1992 og har nu 6 klinikker, der alle hedder COCLO.

Billy Huang er uddannet læge fra Beijing. Efter uddannelsen arbejdede han 8 år som læge på lungeafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Herudover har han udgivet to bøger i Kina om akupressur og Moxa. En tredje bog om magnetterapi er på vej – også på dansk.

Coclo_Billy_Huang_behandling_01

– Min klassiske uddannelse som kinesisk læge og med baggrund i østerlandske behandlingsmetoder gør, at jeg, på en anderledes måde, prøver at finde sammenhænge – for derigennem at finde årsager.

Huang Di Nei Jing (Den gule Kejser) har sagt
”Det er klogt at se sammenhænge i tingene
– det er dumt kun at fokusere på forskelle”

Det er min erfaring, at man i dag fokuserer alt for meget på at behandle symptomer – uden at vide, hvor de stammer fra. Det kan eksempelvis være at behandle smerter i en arm – selvom de måske stammer fra problemer i ryggen. Det er symptombehandling – ikke årsagsbehandling.

COCLO Tryk-punkt metoden afslører det område, der er årsagen til problemerne. Ved at behandle med magnetterapi og akupunktur i et stort antal punkter i området, forsvinder de fleste kroniske smerter. Patienten mærker med det samme en helbredende effekt – de fleste allerede efter første behandling…

Mit mål er at få gjort så mange mennesker som muligt sygdomsfrie – via den behandlingsform, jeg har udviklet gennem årene – og som er et omfattende alternativ til de eksisterende smalle sundhedstilbud.

Hjælp til selvhjælp
Det er min klare overbevisning og erfaring, at man på mange måder kan kurere sig selv – med lidt hjælp og vejledning. Mange af mine behandlinger kræver derfor også en overkommelig, aktiv indsats fra dig selv.

Mit store mål vil altid være… at gøre mig selv overflødig