Go to Top

Elin

Jeg vil gerne fortælle lidt om, hvor glad jeg er for Coclo magneterne. De er et af de hjælpemidler, som jeg bruger hver dag, på forskellige områder efter behov.

1. Da jeg har problemer med hævelse og ømhed på venstre ankel, sover jeg hver nat med en kæde om ankelen.  Det betyder, at jeg nogle gange næsten ikke kan holde ud at have den på, da den arbejder så meget, at det smerter mere. Men jeg har erfaring med, at det kun er godt, for efter noget tid holder det op, og næste morgen er ankelen fin igen.( uden indtagelse af medicin.)
2. Forleden efter en lang dag i haven og meget ømme forfodsknogler,  var smerterne i højre fod  meget store.(det er også et stort problem, jeg døjer med.) Da jeg kom ind og blev sat ned, kunne jeg ikke få ro på smerterne. Jeg satte 8 små coclo led på med lidt englehud (Micropore plaster) over knoglerne og lagde mig med benet oppe, efter ca. et kvarter med dobbelt så stærke smerter, jeg kunne mærke hvordan de arbejdede, men så aftog det. Jeg glemte at magneterne sad der. Næste morgen fik jeg en overraskelse, da jeg stod op af svømmebadet, smertefri og magneterne på.( De var der heldigvis endnu).
3.I denne uge havde jeg fået en smertende knude på højre pegefingers mellemled(det lignede en gigt knude). Så det  skulle afprøves med coclo magneterne, Jeg lavede en lille ring, som lige kunne sidde over leddet. Igen kunne jeg mærke en muren i leddet men lod dem sidde. Efter et par dage, hvor jeg brugte dem når det var muligt, er min finger fin og smertefri igen.
4. Min mand har nu gået med en halskæde af coclo magneterne i et par år, og hans astma og allergi har været meget mere i ro, end han ellers har været vant til. Han kan ikke fortælle præcist,  hvad eller hvordan det virker. Men han skal nok tage dem på – de følger også ham.
Jeg har mange flere eksempler. så jeg kan varmt anbefale dem som et hjælpemiddel (som førstehjælp) til alt
muligt i husapoteket.  Elin

Elin
, , , , , ,