Go to Top

Heidi

Jeg har i skrivende stund haft COCLO magneterne i godt tre måneder og har haft meget glæde af dem i mange situationer.

Så snart jeg fik COCLO magneterne på prøve, lagde jeg en dobbelt kæde om min højre ankel og i løbet af en lille uge kunne jeg mærke en forbedring. Jeg har tidligere gået til fysioterapi med foden og har fået lavet specielle såler, men uden at det har hjulpet på hælen. I dag mærker jeg næsten ikke noget til min hæl og det skuldes helt klart COCLO magneterne.

Jeg er for nylig flyttet i hus og hækken skulle klippes. Samme aften drillede min skulder og jeg gik fluks i gang med at dele magneterne op og klistre dem rundt på skulderen og to dage senere, kunne jeg pille magneterne af igen og skulderen var fit for fight igen.

Jeg har også brugt COCLO kæden om mine storetæer, når jeg en dag har gået skævt eller for længe og jeg så bliver øm i den store sene ovenpå storetåen. Så sætter jeg en lille kæde om hver storetå om natten og dagen efter er der ikke mere ømhed tilbage.

Hvis jeg en nat har ligget forkert og min nakke driller, en mild hold i nakken, så sætter jeg kæden om halsen som en halskæde og hvis jeg sætter kæden lidt tæt har jeg led i overskud som jeg klistrer lige på det ømme sted med tape og efter 1-3 dage er det helt væk igen. Jeg kan klart anbefale at investere i en COCLO magnetkæde, den er ’guld værd’.

Heidi
, , , , ,