Go to Top

Lene

Jeg havde i længere tid haft generende spænding/smerter i min ene balle efter et fald. Både fysioterapi, kiropraktik og massage blev forsøgt med nogen lindring, og øvelserne som jeg fik anbefalet hjalp også, men kun i beskedent omfang. Så besluttede jeg mig for at prøve akupunktur.

Efter et par ugers intensiv behandling, hvor jeg skulle forholde mig i ro, efterfulgt af 3-4 behandlinger over 1½ måned føler jeg mig mere smidig og spændingen/smerten i min balle er ved at fortage sig.

Efter mange års brug af højre hånd til skrivning, tastning og PC mus er min højre skulder blevet godt slidt. En overbelastning for nylig forårsagede en irritation/inflammation af skulderens slimsæk, og det var meget smertefuldt at gøre visse bevægelser. Smertestillende medicin samt fysioterapi hjalp noget, men kunne ikke få bugt med inflammationen i slimsækken. Før en skulderspecialist kunne se på skulderen måtte jeg vente 3 måneder – derfor henvendte jeg mig til Billy i håb om at han kunne hjælpe mig. Efter 3 behandlinger føles skulderen mere afslappet og smerterne fra inflammationen er væk. 

Lene
,