Go to Top

Lis

Jeg har selv brugt magneter imod mange ting – og jeg har anbefalet andre at prøve. Her er en lille samling af egne og andres beretninger.

Min svigerdatter havde en tennisalbue som er blevet totalt kureret ved hjælp af magneter. Har nyligt fået problemer med den anden albue – Her har magneterne allerede hjulpet.

Min mand har i mange år sovet dårligt på grund af iskolde fødder. En magnetlænke om hver ankel fik bugt med problemet, så nu har hen dejligt varme fødder og sover godt igen.

En bekendt fik lavet hul i ørerne, og fik efterfølgende betændelse i øret. En penicillin kur blev prøvet uden held.Herefter et par behandlinger ved en ørelæge uden held. Et par magneter på hver side af øreflippen fik i løbet af 2-3 uger betændelsen til at forsvinde.

Min datter fik ondt i knæet når hun cyklede – en operation var på tale. Magneterne hjalp hende af med smerterne – hun bruger dem stadig, hvis nødvendigt.

En anden dame havde smerter flere steder, og har fjernet dem med magneter. Hun kan ikke undvære sine magneter. For, som hun siger “jeg bruger dem som et smukt halsbånd, når de ikke er i brug mod smerter”. “Og hvis man har held til at fjerne smerterne er det jo en sidegevinst, at man ikke behøver medicin, som jo både kan være dyrt og have bivirkninger” siger hun.

Selv har jeg også et halsbånd, som jeg har god brug for mod følgende: Tandpine, ondt i skulder, hovedpine, og mangeårigt sår på mit ben – havde opgivet det kunne blive bedre. Nu er det næsten forsvundet, forsvinder helt gør det nok aldrig. Men stor forskel har det gjort. Desuden er den ulidelige kløen i såret helt væk, når magneterne er på. Og jeg er ikke den eneste der har oplvet kløe forsvinder med magneter. Flere af de tilfælde jeg har beskrevet har oplevet det samme.

Jeg har mange gang lånt magneterne ud til folk ovenstående er bare et lille udpluk.

Lis
, , , , , ,