Go to Top

Marianne

Jeg startede i klinikken for at få akupunktur for mine smerter, føleforstyrrelser ned i benet og to tæer, jeg havde fået konstateret diskusprolapser i begge sider af ryggen i 5. lændehvirvel, og på Rygcentret i Middelfart sagde de, at det ”måske” var muskulært, så en akupunktør med speciale i at kunne ”sætte nåle” i musklerne var et forsøg værd, inden vi snakkede om operation.

Jeg var i klinikken Coclo en tirsdag, onsdag og lørdag og jeg mærkede ingen forbedring, så om lørdagen (Coclo skulle på ferie i 14 dage), sagde at jeg måske ville få go gavn af Magnet Terapi, jeg var villig til at prøve næsten alt (konstant smerter nedsætter for meget livskvalitet) og magneterne kunne jeg prøve i 3 uger, og hvis ingen virkning, kunne jeg få alle penge retur.

Jeg fik forklaret hvor og hvordan jeg skulle bruge magneterne, så jeg fik dem sat på 2 steder på min mave, rygmusklerne starter omme på maven, jeg kunne efter en uge ikke mærke nogen bedring, men så prøvede jeg at sætte dem lidt andre steder, og da jeg satte en på maven og en på ryggen, gik der 3-4 dage, så var der næsten ingen smerter, (yes – hvor var jeg glad), og nu en uge mere er smerterne stadig ”væk”.

Humøret og gejsten er vendt tilbage, så jeg kan kun varmt anbefale at prøve Magneterne, men de skal være fra Coclo klinikken, Castenskjoldsvej 1, 6000 Kolding, og prøv så at sætte magneterne forskellige steder, hvis ikke de lindrer smerterne det første sted, kroppen skal nok fortælle hvilket sted, der er størst effekt.

Så jeg er meget taknemmelig for at jeg konsulterede klinikken Coclo, Kolding.

Marianne
, ,