Go to Top

Jette

Jeg mødte Billy ved en livsstilsmesse på Valdemar Slot på Tåsinge i maj 2013. Og det møde blev vendepunktet i det smertehelvede som prægede min hverdag.

En prolaps i 2009 samt betydelig slidgigt i højre hofte samt begyndende i venstre hofte betød sygemelding og nedsat livskvalitet. Jeg var sat i smertebehandling og træningsforløb fra ortopædkirurgisk afdeling. Og hvis det ikke gav effekt så var næste skridt hofteoperation. Jeg valgte Billy til og det etablerede system fra. Og det skulle vise sig at være den bedste beslutning jeg indtil videre har truffet for mit helbred.

Resultaterne udeblev ikke. Syv akupunktur behandlinger senere i Billys klinik i Odense – og smerterne var væk. Og nu efter 8 måneder har jeg det fortsat helt fantastisk. Jeg kan igen leve en sjov og aktiv tilværelse med havearbejde, træning og leg med mit lille barnebarn – uden smerter. Jeg føler virkelig at jeg har fået en kæmpe gave og jeg er dybt taknemmelig over at have mødt Billy.

Jeg har anbefalet Billy til naboer, venner og bekendte og jeg ved at de har fået god hjælp hos ham. Lige nu er min datter i behandling hos Billy efter et fald hvor hun slog sit haleben og jeg følger spændt med på sidelinien. Jeg bruger også Billys magneter med stor effekt.

Jette