Go to Top

Mette

I vinteren 2014 fik jeg periodevis heftige smerter i mit venstre knæ – forbandt det ikke med noget i ryggen. Medio marts fik jeg et kraftigt hold i lænden – det låste, så jeg var helt skæv i kroppen. Fik 3-4 kiropraktorbehandlinger uden effekt. Fik heldigvis et hint om Coclo og akupunktur.
Var meget glad, da jeg kunne få en tid inden for få dage.

Behandlingen foregik med kun 1 nål placeret i højre side af maven i kort tid. Fik en ny behandling efter ½ times tid på præcis samme sted.  Jeg fik samme dobbeltbehandling 3 dage efter.

Allerede efter første behandling forsvandt smerterne i min lænd, dog ikke fuldstændigt. Smerterne der stråler ud i benet dukkede kun op i meget sporadisk grad – alt i alt har jeg fået 2 dobbeltbehandlinger og to enkeltbehandlinger – alt inden for 14 dage.

Billy punkterer prolapsen, der giver smerter ud i mit venstre ben. Behandlingen rammer de nerver, der både fører til venstre og højre ben, så i princippet ville samme behandling hjælpe v. smerter i begge ben.

Jeg er meget imponeret over denne metode og over den kæmpeeffekt, det har haft. Jeg har haft en prolaps med samme symptomer for 2 år siden med længere sygemelding. Heldigvis undgik jeg sygemelding fra mit job denne gang. Det er en stor lettelse igen at kunne være til uden smerter. Jeg har kunnet arbejde (deltid) – har job på kontor.

I de flg. 3 uger er det forbudt at bukke, dreje og løfte (over 3 kg) da “hullet” skal have ro til at gro sammen – og det er mildt sluppet. Hvor er jeg glad og lettet igen.
Akupunktur hos Billy kan varmt anbefales.

Mette